Kurser

Det medvetna ledarskapet  - Det är du som bestämmer!

- Vilken är din ledarfilosofi? En bekant till mig ställer frågan till sin kollega som nyligen blivit produktionsansvarig. –Det har jag ingen aning om. Jag bara kör!

Det här är väldigt vanligt. Vi tänker inte, är inte medvetna om vilken stil vi kör med, hur vi kör eller ibland inte ens vart vi ska.
Vad skulle skillnaden bli om du vet hur du på bästa sätt tar dig fram och vart du är på väg i din roll som chef?

Det Medvetna Ledarskapet innebär att du hittar DITT sätt att leda. Vi ger dig verktygen!

Vi erbjuder en unik utbildning där du får en kombination av såväl teoretisk som praktisk möjlighet till att skapa ditt personliga varumärke och att utveckla ditt ledarskap.

Hos oss får du till att börja med en helt fullspäckad dag med föreläsning och workshop där du arbetar tillsammans med andra i liknande position.

Vi jobbar med drivkrafter, motivation, varumärke för att du ska känna dig trygg i din roll som chef och ledare.

Vi lämnar ingen med några frågeställningar utan svar, hos oss ingår det ett antal individuella möten med personlig utveckling under 6 månader. Efter det kommer vi dessutom ha en gemensam återträff för att verkligen stämma av målen och ge möjlighet till vidare diskussioner.

Ett stort mervärde får ni i att vi dessutom erbjuder en plats i vårt nätverk där vi har regelbundna träffar under ytterligare 12 månader.

Vi kan med andra ord erbjuda er en rejäl kompetensutvecklande insats under sammanlagt 18 månader.

Det Medvetna Ledarskapet höjer potentialen hos dig och ditt företag. Det skapar:

Här får du möjligheten att utveckla dina befintliga chefer och även att skapa ett attraktivt ledarskapsprogram för duktig personal som är framtida chefer.

I Det Medvetna Ledarskapet samarbetar jag med Mavie och Chatrine Schander Ljungkvist. Vi kompletterar varandra i både sätt och kompetens.Share |